Amaneti – Episodi 38Amaneti – Episodi 38

15:30 26/04/2021

Kiraz dhe Ali tashmë sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Seher kërkon nga Jaman që të lërë Selimin larg kësaj dhe mos të ngatërrohet me të pasi ai ska asnjë faj.

Por a do ta lërë Selim me kaq?  Çfarë po planifikon ai?Të ngjashme