Amaneti – Episodi 397
Amaneti – Episodi 397

15:30 18/06/2022

Videoja e Aliut bëhet virale dhe tashmë vajzat kërkojnë autografe nga ai.

A do të bëhet xheloze Dujgu nga fama e tij?

Jaman përgatit një surprizë të bukur për Seherin. Për çfarë bëhet fjalë?   

Të ngjashme