Amaneti – Episodi 399
Amaneti – Episodi 399

15:30 21/06/2022

Gjendja shëndetësore e Jamanit sa vjen dhe përkeqësohet.

Zuhal ndërkohë betohet që do të bëjë çdo gjë që Jaman të përfundojë në krahët e saj.

Ky i fundit ka diçka të rëndësishme për të diskutuar me Seherin…

Të ngjashme