Amaneti – Episodi 40Amaneti – Episodi 40

15:30 28/04/2021

Seher shkon të bisedojë me Jamanin dhe i rrëfen atij se Selim është si familja e saj pasi atë e shef si një vëlla i cili ja do të mirën.

Si do ta presë Jaman këtë gjë? Selim nga ana tjetër I propozon Seherit për martesë.

Cila do të jetë përgjigja e kësaj të fundit?

Jaman ndërkohë pas një plani të thurur nga Zuhal dhe Ikbal sheh nga afer të gjithë propozimin…Të ngjashme