Amaneti – Episodi 400
Amaneti – Episodi 400

15:30 22/06/2022

Jaman drekon me eherin në oborrin e  shtëpisë së vjetër të tij.

Si vazhdon të jetë gjëndja e tij shëndetësorë?

Çfarë do të thuhet mes Xhanan dhe Zuhal?

Si po shkon marrëdhënia mes Aliut dhe Dujgusë?

Të ngjashme