Amaneti – Episodi 401
Amaneti – Episodi 401

15:30 23/06/2022

Jaman përkeqësohet dhe përfundon në spital pa dijeninë e Seherit.

Kjo e fundit ndërkohë përgatit një surprizë për ditëlindjen e tij.

Dujgu vazhdon t’i dërgojë emaile Aliut me adresë fallco.

Të ngjashme