Amaneti – Episodi 408
Amaneti – Episodi 408

15:30 01/07/2022

Jaman, Seher dhe Jusuf kalojnë ca nomente të bukura së bashku.

Semra vazhdon të ketë lëkundje të mëdha psikologjike.

Zuhal dhe Xhanan përballen me njëra-tjetrën pasi plani i tyre nuk po ecen ashtu siç duhet…


Të ngjashme