Amaneti – Episodi 409
Amaneti – Episodi 409

15:30 02/07/2022

Seher merr lajmin e bukur që është gjetur kura e Jamanit dhe se ai tashmë mund të shpëtojë.

Si do ta presë Xhanan këtë lajm që do i shkatërrojë gjithë planin asaj?

Si do të jetë përballja e saj me Zuhalin?


Të ngjashme