Amaneti – Episodi 42Amaneti – Episodi 42

15:30 30/04/2021

Jaman i mbushur me mllef nuk lejon që Seher të takohet me Jusufin.

Ikbal dhe Zuhal përfitojnë nga situata për t’u kujdesur për të voglin në mënyrë që t’i bien në sy Jamanit.

Seher po përndiqet nga armiqtë e Jamanit…Të ngjashme