Amaneti – Episodi 434
Amaneti – Episodi 434

15:30 01/08/2022

Si do të jetë përballja tjetër mes Jamanit dhe Seherit?

Çfarë po përpiqet të bëjë Xhanan kësaj here?

Çfarë do të kërkojë Jaman nga XHenger?

Cila do të jetë levizja e rradhës e Volkan?


Të ngjashme