Amaneti – Episodi 435
Amaneti – Episodi 435

15:30 02/08/2022

Në momentin që Dugu është e vendosur t’i shprehë ndjenjat e saj Aliut, Volkan e ndalon atë duke i thënë se ka gjetur motrën e saj.

Pas një plani të Xhananit, Jaman kërkon të vrasë Fikretin.

A do të mundet Seher ta ndalojë atë dhe t’i rrëfejë çdo gjë atij?


Të ngjashme