Amaneti – Episodi 437
Amaneti – Episodi 437

15:30 04/08/2022

Seher dhe Jaman më në fund arrijnë të shuajnë çdo keqkuptim mes tyre.

Çfarë vendimi do të marrë Jaman në lidhje me nënën e tij?

Po Zuhal a do të mund të zbulohet që është bashkpuntorja e saj?


Të ngjashme