Amaneti – Episodi 438
Amaneti – Episodi 438

15:30 05/08/2022

Xhanan poshtërohet dhe perzihet nga vila.

Tashmë Seher dhe Jaman më në fund arrijnë të gjejnë paqen e tyre.

Si do ta presë Zija largimin e nënës së tij?

Dujgu ndërkohë mundohet të rrijë sa më larg Aliut.


Të ngjashme