Amaneti – Episodi 44Amaneti – Episodi 44

15:30 03/05/2021

Seher dhe Jaman luajnë së bashku me Jusufin në park duke krijuar sadopak një raport më të afërt me njëri-tjetrin.

Seher sapo shkëputet nga Jaman, armiqtë e këtij të fundit arrijnë ta rrëmbejnë atë.

Si do ta presë Jaman faktin që Seher tashmë ndodhet në një rrezik të madh?Të ngjashme