Amaneti – Episodi 473

Amaneti – Episodi 473

15:30 15/09/2022

A do të mund të zbulojë Dujgu sëmundjen e Volkanit?

Seher ndërkohë mundohet të sillet sa më natyrshmen me njerëzit e viles dhe me Jamanin.

Si do të shkojë seanca e dytë e Seherit?

Të ngjashme