Amaneti – Episodi 475

Amaneti – Episodi 475

15:30 17/09/2022

Seher mundohet të ndryshojë sjellje dhe të afrohet më shumë më njerëzit e vilës në mënyrë që të fillojë të kujtojë ndonjë gjë.

Çfarë do të mësojë Ali nga një e aferme e Rustemit?

Volkan po përgatitet t’i propozojë Dujgusë për martesë.

Të ngjashme