Amaneti – Episodi 476

Amaneti – Episodi 476

15:30 19/09/2022

Seher arrin të kujtojë disa momente nga e kaluara e saj.

Kjo gjë do të gëzojë pafund Jamanin.

Ali nga ana tjetër mëson që Volkan fshihet pas burgosjes së Jaseminit dhe se ai në të vërtetë është një njeri i rrezikshem.

Dujgu është në rrezik…

Të ngjashme