Amaneti – Episodi 478

Amaneti – Episodi 478

15:30 21/09/2022

Dujgu mundohet të arratiset nga Volkan por bie përsëri pre e tij.

Çfarë do të ndodhë tashmë me të?

A do të mundet Ali të gjejë vendndodhjen e tyre?

Seher mundohet të kapërcejë frikën e saj dhe t’i besojë Jamanit për çdo gjë.

Të ngjashme