Amaneti – Episodi 479

Amaneti – Episodi 479

15:30 22/09/2022

Seher dhe Jaman kanë filluar tashmë të afrohen më shumë pavarësisht gjëndjes së Seherit.

Ali arrin të gjejë vendndodhjen e Dujgusë, por përsëri nuk shpëtojnë dot nga Volkan.

Çfarë do të ndodhë tashmë me ta?

Të ngjashme