Amaneti – Episodi 529

Amaneti – Episodi 529

15:30 19/11/2022

Si do të jetë përballja tjetër mes Jaman dhe Aziz?

Dujgu dhe Jasemin arrijnë të bëjnë paqe me njëra-tjetren.

Jaman kalon gjithë natën para shtëpisë së Seherit.

A do të mundet ai të fitojë përsëri besimin e saj?

Të ngjashme