Amaneti – Episodi 533

Amaneti – Episodi 533

15:30 24/11/2022

Semra mëson se Dujgu dhe Ali do të martohen.

A do të jetë dakort ajo me këtë vendim të vajzës së saj?

Seher vazhdon të jetë në rrezik.

A do të mundet Jaman të mbërrijë në kohë për ta shpëtuar atë?

Të ngjashme