Amaneti – Episodi 579


Amaneti – Episodi 579

15:30 18/01/2023

Jusuf largohet nga duart e Idrizit ama tashmë ai është në një rrezik më të madh.

Nana arrin të gjejë vendndodhjen e tij.

Çfarë do të ndodhë në përballjen e saj dhe rrëmbyesve?

A do të mundet ajo ta shpëtojë Jusufin?

Të ngjashme