Amaneti – Episodi 582


Amaneti – Episodi 582

15:30 21/01/2023

Jaman kujdeset për Nanan. Jusuf nga ana tjetër i kërkon asaj të qëndrojë pranë tij.

Çfarë do të thuhet mes Idriz dhe Nana?

Kush do të jetë vajza që vjen në vile dhe kërkënon për vdekje Nanan?

Të ngjashme