Amaneti – Episodi 584


Amaneti – Episodi 584

15:30 24/01/2023

Çfarë do të thuhet kësaj here mes Jamanit dhe Nana?

Çfarë do të ndodhë me mjetët e identifikimit të kësaj të fundit?

Ali dhe Dujgu vazhdojnë të jenë në rrezik për jetën. A do të mund të shpëtojnë ata?

Nana përfundon në komisariat.

Të ngjashme