Amaneti – Episodi 585

Amaneti – Episodi 585

15:30 25/01/2023

Jaman arrin të nxjerrë Nanan nga burgu dhe ta rikthejë atë pranë Jusufit.

A do të mund të zbulojë Xhenger se kush fshihet pas kësaj?

Dujgu zbulon që e dashura e Aliut nuk është aq e pafajshme sa duket.Të ngjashme