Amaneti – Episodi 625

Amaneti – Episodi 625

15:30 13/03/2023

Nana del fshehurazi nga spitali dhe shkon të paralajmërojë Jmanin mbi rrezikun që i kanoset.

A do të arrijë Nana të shkatërrojë planet e Idrizit?

Aishe kupton që Ferit ka lexuar letrën e saj.Të ngjashme