Amaneti – Episodi 626

Amaneti – Episodi 626

15:30 14/03/2023

Frika dhe lotët në sytë e Nanas do të zbusin zemrën e Jamanit.

Cili do të jetë plani i rradhës i Idrizit?

Si do të shkojë tashmë raporti mes Jaman dhe Nana?Të ngjashme