Amaneti – Episodi 628


Amaneti – Episodi 628

15:30 16/03/2023

Jaman arrin të gjejë njeriun që sulmoi Nanan, por a do të mundet ai të mësojë se kush fshihet vërtetë pas kësaj?

Nana tashmë vërteton që Jaman nuk është vrasësi i vëllait të saj.

Ferit dhe Aishe nisen për një mision të fshehtë.







Të ngjashme