Amaneti – Episodi 629


Amaneti – Episodi 629

15:30 17/03/2023

Çfarë do të ndodhë në një përballje mes Jaman dhe Idriz?

Çfarë do të mësojë Nana nga shenimet e të ndjerit Aziz?

Jaman merr me vetë Nanan dhe shkon në shtëpinë e Idrizit. Çfarë do të thuhet mes tyre?Të ngjashme