Amaneti – Episodi 633

Amaneti – Episodi 633

15:30 22/03/2023

Ndërkohë që Nana po lufton mes jetës dhe vdekjes, Idriz kërkon të mbarojë punën e lënë përgjysmë.

A do të arrijë Jaman të shpëtojë Nanan?

A do të mundet Aishe tashmë t’i rrëfejë Feritit të vërtetën?

Të ngjashme