Amaneti – Episodi 635

Amaneti – Episodi 635

15:30 24/03/2023

Ferit shkarkohet nga detyra e komisarit. Cila do të jetë arsyeja?

Nana rikthehet në vilë dhe Jaman do të bëjë çmos që ajo të shërohet sa më shpejt.

Ferit ndodhet në rrezik…

Të ngjashme