Amaneti – Episodi 636

Amaneti – Episodi 636

15:30 25/03/2023

Tashmë Jaman dhe Nana kanë filluar të gjejnë gjuhen e përbashkët.

Si do të vazhdojë raporti mes tyre?

Çfarë po fshehin Jusuf dhe Nana nga Jaman?

Të ngjashme