Jaman dhe Nana tashmë kanë filluar të mëndojnë gjatë gjithë kohës njëri-tjetrin.

Çfarë lajmi do të marrë Ferit?

Nana përgatit një surprizë të bukur dhe të ndjerë për Jamanin.