Amaneti – Episodi 684

Amaneti – Episodi 684

15:30 20/05/2023

Hallë Akça vazhdon të paralajmërojë Nanan të rrijë larg Jamanit.

Disa fjalë të ashpra të Jamanit do të lëndojnë edhe më shumë Nanan.

Çfarë do të zbulojnë Ferit dhe Aishe?

Të ngjashme