Amaneti – Episodi 694


Amaneti – Episodi 694

15:30 01/06/2023

Nana vazhdon të shmangë dhe të largohet me çdo kusht nga Jaman ndonëse zemra e sat thotë të kundërtën.

Një përleshje armësh do të ndodhë në portën e vilës Kirimli.

Kush do të jetë mysafirja e re në vilë?Të ngjashme