Amaneti – Episodi 695


Amaneti – Episodi 695

15:30 02/06/2023

A do të mund të zbulojnë Ferit dhe Aishe kush fshihet pas helmimit të Neshes?

Jaman është në rrezik për jetën.

Duke ndjerë që diçka nuk shkon me të, Nana mes një bresherie armesh shkon të luftojë krah tij.Të ngjashme