Amaneti – Episodi 71
Amaneti – Episodi 71

15:30 03/06/2021

Seher kërkon të dijë nga Jusuf se me kë ka dëshirë të qëndrojë ai.

Zuhal mëson adresen ku po fshihen Jaman dhe Jusuf.

Çfarë do të thuhet mes Ali dhe Kiraz?

Pas denoncimit të Ikbalit, policia mbërrin në shtëpinë ku Jaman po qëndron.

A do të mund të arratisen Jaman, Jusuf dhe Seher?

Të ngjashme