Amaneti – Episodi 75
Amaneti – Episodi 75

15:30 08/06/2021

Jaman përfundon në komisariat. Çfarë do të thuhet në përballjen mes tij dhe komisar Aliut?

Si është gjendja emocionale e Jusufit tani që u rikthye përsëri në shtëpinë e femijës?

Çfarë ka Jaman për t’i thënë Seherit?

Kjo e fundit thirret nga sherbimet sociale. Për çfarë do të bisedojnë ata me të?

Të ngjashme