Amaneti – Episodi 76
Amaneti – Episodi 76

15:30 09/06/2021

Si do ta presë Jaman lajmin që tashmë kujdestarinë e Jusufit e ka Seher?

Kjo e fundit bën valixhen gati dhe largohet nga vila.

Por Jaman e rikthen atë me forcë në shtëpi dhe e kyç në dhomë.

 Çfarë po planifikon Begum?

A do të mundet Ali të zbulojë që Seher po mbahet me forcë në vilë?

Të ngjashme