Amaneti – Episodi 77
Amaneti – Episodi 77

15:30 10/06/2021

Ali dhe Ferat arrijnë të nxjerrin Seherin nga vila.

Kjo e fundit menjëherë shkon dhe merr Jusufin nga shtëpia e fëmijës.

Ku do të strehohen tashmë ata?

Si do ta presë Jaman lajmin që Seher tashmë është larguar së bashku me Jusufin?

Të ngjashme