Amaneti – Episodi 782


Amaneti – Episodi 782

15:30 12/09/2023

Nana dhe Jaman rrëmbehen teksa mundohen të shpëtojnë Ajnurin.

Çfarë do të ndodhë me ata të dy?

Nedim i jep një goditje tjetër Jamanit. Çfarë do të zbulojë Aishe?Të ngjashme