Amaneti – Episodi 783


Amaneti – Episodi 783

15:30 13/09/2023

Nana dhe Nedim zyrtarizojnë lidhjen e tyre para Jamanit dhe gjithë familjes.

Ajnur i rrëfen Jamanit se Xhenger para se të vdiste kishtë një gjë të rëndësishme për t’i thënë.

Ferit dhe Aishe vazhdojnë të vuajnë për njëri-tjetrin.


Të ngjashme