Amaneti – Episodi 784


Amaneti – Episodi 784

15:30 14/09/2023

Çfarë do të ndodhë mes Nedim dhe Nana?

A do të ketë guximin ajo të qëllojë mbi të?

Aishe dhe Ferit vazhdojnë të vuajnë për dashurinë e tyre.

Si do të jetë përballja tjetër mes Nana dhe Jaman?Të ngjashme