Amaneti – Episodi 785


Amaneti – Episodi 785

15:30 15/09/2023

Jaman ka nisur të dyshojë tek dashuaria mes Nedimit dhe Nanas.

Si do ta presë ai lajmin e marteses së tyre?

Si do të shkojë operacioni i fshehtë i Ferit dhe Alkasia?

A do të heqë dorë Aishe nga dashuria e saj?Të ngjashme