Amaneti – Episodi 786


Amaneti – Episodi 786

15:30 16/09/2023

Jaman tashmë ka nisur të dyshojë që lidhja e Nanas me Nedimin është pa dëshiren e saj.

A do të heqë dot dorë Aishe nga Ferit?

Çfarë do të dëgjojë Jaman në  një bisedë mes Nana dhe Nedim?Të ngjashme