Amaneti – Episodi 787


Amaneti – Episodi 787

15:30 18/09/2023

Ferit vazhdon të qëndrojë pranë Alkasias në çdo moment dhe kjo gjë do të mërzisë akoma më shumë Aishen.

Nana dhe Nedim bëhen gati për të celebruar martesen e tyre.

A do të mund të kuptojë Jaman në kohë që e gjitha kjo është një kurth nga krahu i djathtë i tij?  


Të ngjashme