Amaneti – Episodi 789


Amaneti – Episodi 789

15:30 20/09/2023

Një rrëfim që Jaman dëgjon nga Nana do t’i rikthejë atij shpresen dhe buzëqeshjen.

Aishe nga ana tjetër vuan për dashurinë e humbur të Feritit?

Çfarë do të thuhet mes Nanas dhe Jamanit?


Të ngjashme