Amaneti – Episodi 79
Amaneti – Episodi 79

15:30 12/06/2021

Ikbal telefonon Seherin. Çfarë ka për t’i thënë ajo asaj?

Seher ndërkohë së bashku me Selimin shkojnë për të parë një shtëpi me qira ku mund të jetojë me Jusufin.

Si do të jetë përballja tjetër mes Jamanit dhe Seherit?

Të ngjashme