Amaneti – Episodi 8Amaneti – Episodi 8

15:30 22/03/2021

Seher kapet përsëri nga Jaman dhe dergohet përsëri në dhomen e kaldajes ku po mbahej e mbyllur.

Por kësaj herë në dhomë me Seherin është dhe Jusuf.

Si ka mbërritur ai aty pa dijenë e askujt?

Seher dhe Jusuf ndodhen në një rrezik të madh…Të ngjashme