Amaneti – Episodi 81
Amaneti – Episodi 81

15:30 15/06/2021

Kiraz përfundon mrapa hekurave. Si do ta presë Ali arrestimin e saj?

Jaman dhe Ali përballen përsëri në tezgen e baba Arifit.

Çfarë po fsheh ky i fundit?

Seher dhe Jusuf rikthehen në vilë. Si do ta presë Jaman rikthimin e tyre?

Po Ikbal dhe Zuhal çfarë do të bëjnë tashmë që plani i tyre nuk rezultoi i suksesshmëm?

Të ngjashme